Over ons - I Care Coffee
15654
page-template-default,page,page-id-15654,page-child,parent-pageid-14869,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.2,qode-theme-bridge
 

Over ons

I Care Coffee, de zorgdrager voor smaak en dimensie in een wereld waarin iedereen recht heeft op kansen

Fred Lingsveld initiatiefnemer en oprichter van I Care Coffee heeft een missie om met zijn bedrijf een positieve bijdrage te leveren wat de mens en milieu ten goede komt.
Dit willen wij bereiken door duurzaam te ondernemen, dit continu te verbeteren, en betrokken te zijn bij maatschappelijk verantwoorde projecten.

 

Passer College
Wij zijn betrokken bij een project van het Passer College te Overschie waar jongeren met autisme en praktijkonderwijs praktische en sociale vaardigheden leren in een gehuurde winkelruimte naast de school. Ze maken koffie en thee als een echte Barista met een door ons ter beschikking gestelde professionele espressomachine met toebehoren. Op die manier belanden ze misschien niet in een garantiebaan of op de bank thuis maar vinden ze een echte baan in het Rotterdamse bedrijfsleven.

 

 

Stichting Play4Kids
Wij zijn voor twee jaar betrokken als sponsor van stichting Play4Kids.
Stiching Play4 kids wil kinderen en volwassenen (ouders, grootouders) voorlichten over gezonde voeding en communicatie.
In de communicatie maken ze duidelijk dat voeding en drank een belangrijke brandstof is voor lichaam en geest om goed te kunnen denken (leren) en presteren.
Er worden presentaties gegeven op scholen en sportverenigingen. Daarnaast worden er workshops gegeven met professionele koks inclusief bijpassend lesmateriaal.