I CARE - I Care Coffee
15648
page-template-default,page,page-id-15648,page-child,parent-pageid-14869,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.2,qode-theme-bridge
 

I CARE

Met I care Coffee maak jij het verschil

I Care Coffee

.

Bewust leven is nog nooit zo actueel geweest, we vragen ons steeds meer af wat we daaraan kunnen doen. Voor energieverspilling bijvoorbeeld heb je wellicht al de nodige maatregelen genomen en jouw goede voornemens voor duurzaamheid hebben zich misschien ook al gevestigd. Ook word je steeds meer blootgesteld aan nieuws over leed en vermaak buiten onze grenzen. Daarnaast sta je vaker stil bij jouw eigen omgeving, het nieuws van de dag in de buurt of stad. Allemaal zaken die jou persoonlijk raken.

Betrokkenheid is met jouw leven verweven en dat geeft vertrouwen en geborgenheid voor de mensen om je heen. Jij kijkt niet weg, maar je wil meedenken over oplossingen en een bijdrage leveren die binnen jouw mogelijkheden ligt. De juiste keuzes maken is geen kleinigheid, maar je hebt op een goed moment besloten om mee te helpen aan een betere wereld. Gelukkig zijn er meer mensen die denken zoals jij. Zo is daar de oprichter van I Care koffie, die jouw visie deelt als het gaat om een betere en zorgzame samenleving.

I Care koffie, niet alleen een verdraaid lekkere koffie maar ook nog eens een heel effectief middel om jou daadwerkelijk het verschil te laten maken.

De boodschap van I Care koffie is: “Verbeter de wereld, waarin jouw bijdrage telt”

.

Fred Lingsveld, de oprichter en initiatiefnemer van I Care koffie, wil zichzelf als voorbeeld stellen in een wereld met veel tegenstellingen. Met zijn hulp kunnen mensen weer verder om hun eigen dromen te realiseren. Fred Lingsveld heeft iets groots voor ogen. Met samen delen komen we dichterbij een betere wereld en daar is hij echt van overtuigd.

I Care staat voor zijn doel om een financiële bijdrage te leveren aan mensen en instellingen die onze steun hard nodig hebben voor zaken die er toe doen. Grote maar ook kleinschalige projecten, ver over de grens maar ook in jouw eigen buurt en omgeving.

Gezellig koffie drinken krijgt er een dimensie bij met I Care koffie, de zorgdrager voor smaak en dimensie in een wereld waarin iedereen recht heeft op kansen.

Fred Lingsveld, initiatiefnemer en oprichter van I Care koffie.

 .

 .

De vlinder

Je kent het verhaal toch wel? Van die vlinder die met z’n vleugels fladdert en zo de lucht héél zachtjes in beweging zet. De zachte beweging golft door en door, net zo lang tot het als een orkaan aanwakkert. Het butterfly effect; het effect van kleine bewegingen die grote impact kunnen hebben.

.

Logo I Care Coffee

Het logo staat voor beweging, de aarde die draait; we zetten gezamenlijk iets in beweging!

.

.